metalas? visada! (ką mes šiuo metu klausome)

soulside journey

kažkaip senokai duzenos.lt bloge nebuvo metaliuko. taisome padėti ir žiūrime, kas pastaruoju metu pas mus sukosi realiuose ir virtualiuose grotuvuose.

Darkthrone „Soulside Journey“
kokių stilių jie tik negrojo ir negroja. bet jų pirmas albumas mus žavi savo 90-ųjų pradžios death metalu. šį reikala galima klausyti vien dėl pirmojo gabalo „Cromlech“. tokios atmosferikės pavydėtų daugelis šiuolaikinių pikto ir tamsaus death’o grupių. žudantis mirties metalas!!!

Revenge „Behold.Total.Rejection“
nuo Darktrhone’ų „Soulside Journey“ jau praėjo ketvirtis amžiaus, bet metale tarp visos masinės pilkumos vis dar išlenda tikrų perlų. dėl to mes ir mylime ekstremalų metalą. šis albumas yra ir chaotiškas, ir tuo pačiu turi kažkokią aiškią struktūrą. čia galima įžvelgti bet kokių stilių bruožų. nuo grindcore ar net punk rock iki death metal. labai gerai.

Mothership „Mothership II“
tiesiog labai geras sunkios gitarinės muzikos albumas. įvairus kokybiškas muzonas. nuo stonerio iki metalo. yra ir kosmoso, ir humoro, ir tamsos, ir net skudurinio roko.

Emperor „Anthems To The Welkin At Dusk“
tiesiog žanro klasika. net ne klasika, o etalonas. nepabijokime to žodžio – intelektualus black metal. bet tuo pačiu tamsus ir piktas. tiesiog genealu. ir dar labai tinka rudens – žiemos sandūros vakarams.

Gigatron2000 „Cosmic Desert Cruiser“
vienas kiečiausių instrumentinio stonerio albumų ir taškas.

Entombed „To Ride, Shoot Straight, and Speak the Truth“
be Entombed nė žingsnio :) gerais pora dešimtmečių per anksti išėjęs albumas. dabartiniai sunkaus stonerio korifėjai dar po stalais bėgiojo, kai „entūbdai“ įvirino ši sunkaus rokenrolo šedevrą. įsimintinos kompozicijos ir mega rifai, rifai, rifai.

žodžiu, metalo buvo, yra ir bus gero. ir mes jį tikrai klausysime.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *